glasvezel

Molenhoek zorgt voor kinderen AZC en Voedselbank


De school De Molenhoek in de wijk Pannenschuur in Oisterwijk is helemaal in kerstsfeer. Op het schoolplein staat een kerstboom met lichtjes en kerstballen.

Kerstcadeautjes van kinderen voor kinderen

In samenwerking met de Ladies’ Circle De Lind Oisterwijk organiseert de school dit jaar een kerstactie voor de kinderen van het AZC en de Voedselbank. Deze kinderen hebben vaak behoefte aan schoolspulletjes. Een gevulde etui met bijvoorbeeld wat pennen, gummetjes, stiften enz. Iets wat voor de meeste kinderen een heel gewoon bezit is, is voor anderen echt een cadeautje!

De kinderen van De Molenhoek vullen etuis en pakken deze in, maken er een echt kerstcadeautje van. De dames van de Ladies’ Circle zorgen, samen met een aantal kinderen van De Molenhoek, dat een grote mand met cadeautjes terecht komt bij de kinderen van het AZC en de Voedselbank. Ze hopen dat al deze kinderen na de kerstvakantie trots met hun nieuwe etui naar school kunnen gaan.