ondernemers

Lekkerste frikadel van Oisterwijk kleedt jeugd Trinitas


De jongens van de JO9-1 van Trinitas-Oisterwijk besteden natuurlijk erg veel aandacht aan gezondheid.

Trinitas Oisterwijk JO9-1

Sportieve prestaties op het veld en ongezond eten gaan natuurlijk niet samen. Twee keer in de week trainen ze hard om op zaterdag te kunnen presteren. Maar als ze dan op zaterdag als team alles gegeven hebben en de wedstrijd na een zware strijd gewonnen afgesloten hebt! Dan is het natuurlijk ook af en toe wel lekker om je te laten gaan. En dat doe je dan natuurlijk met de lekkerste frika(n)del van Oisterwijk.

Drie keer per week staan de trainers en leiders van de JO9-1 in de kou om de jongens van de JO9-1 tijdens de trainingen en wedstrijden de beginselen van het voetbal bij te brengen. Maar dat is nu voorbij. De lekkerste frika(n)del van Oisterwijk heeft aan de leiders/ trainers van de JO9-1 mooie nieuwe warme jassen beschikbaar gesteld. Nu kunnen ze dan ook niet alleen vol passie maar ook vol warmte de jongens van de JO9-1 begeleiden. Dit is nog eens de lekkerste frika(n)del van Oisterwijk speciaal maken.

Meer weten over de lekkerste frika(n)del van Oisterwijk. Kom, zodra het weer kan, een keertje kijken bij de jongens van de JO9-1 van vv Trinitas-Oisterwijk. Zodra de competitie weer begint spelen zij om de week op zaterdagochtend hen wedstrijden aan sportpark d’n Donk.