bosch car service

Kom alvast plaats nemen onder de kiosk van Haaren


Hij staat er bijna, en je kan er al wel even gaan zitten, om van het uitzicht te genieten: De Kiosk in Haaren.

De bank staat er al, daar waar straks de Kiosk van Haaren komt.

Met een ronde cirkel van bestrating is de plek gemarkeerd op het Mgr. Bekkersplein waar de kiosk komt te staan. In het midden staat een rond bankje dat hetzelfde uitzicht geeft als vanuit de kiosk. Het enige verschil is de hoogte, de kiosk komt hoger te liggen. Inwoners zijn uitgenodigd om alvast plaatst te nemen en van het uitzicht te genieten.

2021
Wethouder Van Hal deed het ook en kijkt met enige weemoed vanaf het bankje naar het gemeentehuis: “Ik ben blij dat we kunnen laten zien waar de kiosk komt. Het is echter jammer dat we het dorp Haaren de kiosk nu niet kunnen ‘overhandigen’. Ik heb goede hoop dat er in het voorjaar gebruik kan worden gemaakt van deze ontmoetingsplek. Eén en ander is natuurlijk afhankelijk van de tijd waarin we nu en dan leven.” De verwachting is dat de kiosk in het eerste kwartaal van 2021 vorm krijgt.

Lees ook: Ontwerp Kiosk Haaren omstreden