koopzondag

Kinderen AZC en Voedselbank dankbaar voor cadeautjes


Ladies’ Circle De Lind, basisschool De Molenhoek en basisschool De Kikkenduut hebben samen voor een succesvolle kerstactie gezorgd.

Het resultaat van deze mooie Kerstactie.

Een mooi verlichte kerstboom met cadeautjes eronder, en dan een glimlach van oor-tot-oor als kinderen de cadeautjes uitpakken. Helaas is een kerstcadeautje niet voor ieder kind weggelegd. Daarom zijn de kinderen van basisschool De Molenhoek en De Kikkenduut samen met Ladies’ Circle De Lind aan de slag gegaan. Ladies’ Circle De Lind is een club enthousiaste vrouwen uit omgeving Oisterwijk, Tilburg en Berkel-Enschot. Onder het motto ‘Vriendschap en Service’ zetten zij zich graag in voor goede doelen, zoals deze kerstactie. ‘De kinderen van het AZC en de Voedselbank willen wij deze kerst een gezellige en feestelijke kerst bezorgen. Een cadeautje maakt het kerstfeest compleet’, legt een van de dames van de Ladies’ Circle uit.

En cadeautjes, daar hebben de leerlingen van de beide basisscholen voor gezorgd! Stapels gevulde etui mooi ingepakt in kerstpapier. Een kleine delegatie van de scholen mochten de cadeautjes bezorgen bij het AZC en de Voedselbank. De cadeautjes zijn met veel enthousiasme en dankbaarheid ontvangen. De kinderen van de scholen en de dames van de Ladies’ Circle zijn trots op de mooie opbrengst en hopen dat alle cadeautjes een mooie bestemmingen vinden onder de kerstboom.

DTZ logo low