koopzondag

Kerststallenroute Moergestel kerstdorp


Voor de derde keer organiseren een aantal samenwerkende organisaties Moergestel Kerstdorp. Dit wordt gehouden van 19 tot en met 30 december. Het richt zich op alle leeftijden en het speelt zich af zowel in centrum van ons dorp als in het buitengebied. Deelname aan de activiteiten van Moergestel Kerstdorp is gratis.

 

Vanwege corona zijn een aantal activiteiten geannuleerd. Wat wel kan is de wandelroute. Klik hier en print deze uit. Ook verkrijgbaar bij Jumbo Moergestel.

Mooie Kerststallen

Kerststallen
Een belangrijk onderdeel is weer de kerststallenroute (ongeveer 19 km) langs een 20-tal bijzondere kerststallen met de start vanaf Den Boogaard op het St. Jansplein. De kerststallenroute in de kern van Moergestel (speciaal voor wandelaars) is ongeveer 3,9 km. Deze start ook van den Boogaard. De winkeliers en de horeca in het centrum fleuren Moergestel op met (verlichte) kerstbomen/kerstkransen en stallekes in de etalages.