glasvezel

Kerstsfeer bij scouting Moergestel


Ondanks de moeilijke en soms verwarrende tijden, ook voor scoutingvereniging St. Jan Moergestel, hebben de leden, leiding en betrokken vrijwilligers ook dit jaar weer een mooie en in ‘scoutingsfeer’ ingerichte kerststal gemaakt. Met ook dit jaar weer verrassende details…

De Kerststal bij Scouting Moergestel

De kerststal bij verenigingsgebouw Den Donk aan de Bosstraat is voor iedereen te bewonderen tot begin januari. Natuurlijk is de kerststal ook onderdeel van de jaarlijkse kerststallenroute in Moergestel. Scouting Moergestel hoopt zo een klein beetje bij te dragen aan momenten van rust en bezinning in deze soms wat donkere periode. Maar in lijn met het kerstverhaal lonkt er licht in de nabije toekomst! Scouting Moergestel wenst alle inwoners van Moergestel, Oisterwijk, Heukelom en Haaren fijne feestdagen.