koopzondag

Kerstactie Durendael in coronatijden doneer online


De Kerstactie van Durendael ziet er dit jaar iets anders uit. In verband met Covid-19 is het niet wenselijk om langs de deuren te gaan. Daarom vraagt de school aan de leerlingen om alleen bij familie, vrienden en kennissen die ze toch al zien, om een gift te vragen. Betalen kan digitaal door middel van de QR-code hieronder of op de sponsorkaart.

Feisty Fenix bij Borrelen met Durendael Live

Goede doelen
Dit jaar zet 2 College Durendael zich in voor VOKK Vereniging ouders kinderen & kanker en Stichting You and me for Gambia. Deze goede doelen zijn door de leerlingen zelf uitgekozen.

Online activiteiten
De leerlingen konden zich inschrijven voor diverse online activiteiten. De Durendaelquiz en de cakebakwedstrijd leverden al een mooi bedrag op. Op de planning staan nog ‘Koken met SEC’ (inschrijving gesloten) en ‘Borrelen met Durendael Live’.

Borrelen met Durendael Live
Tijdens de livestream op donderdagavond 17 december (20.00-22.00 uur) is het mogelijk om te doneren via de QR-code die regelmatig in beeld zal verschijnen. Volg 2 College Durendael op Facebook of via de website (klik hier)  en mis deze fantastische muzikale afsluiter van de Kerstactie 2020 niet.

Doneren
U kunt ook rechtstreeks doneren via onderstaande QR-code. Controleer bij de betaling of de volgende gegevens kloppen: Naam: Ons Middelbaar Onderwijs, Onderwerp: Kerstactie 2College Durendael 2020, Rekening: OMO inz 2college via Stichting Derdengelden CM Payments.

Leerlingen en leerkrachten danken u bij voorbaat voor uw gulle gift!

Let op,

Gebruik bovenstaande QR code voor uw bijdrage aan de Kerstactie van Durendael.

Onderstaande doneerknop is voor een bijdrage aan Oisterwijk Nieuws.