anytime

Johan Wolfs vierde negentig jaar bij PCO


Bij PCO besteden ze altijd graag aandacht aan verjaardagen, maar nu Johan 90 jaar werd in deze tijd met de nodige beperkingen en aanpassingen, kreeg deze verjaardag wat extra aandacht.

Lang zal hij leven!

Johan is al meer dan 30 jaar lid van de Petanqueclub, zijn clubje, zoals hij zelf zegt. En met zijn opgewekt karakter, zijn gevoel voor humor en relativerende zelfspot laat Johan geen enkele gelegenheid onbenut om de sfeer in de club te verhogen. Boulen blijft voor hem nog steeds een serieuze aangelegenheid en hij stapt graag als winnaar de baan op met een atletisch vermogen waar menig 70 jarige jaloers op is.

‘Wij hopen dat hij dit nog voorlopig 10 jaar kan volhouden. Daarom hebben wij op vrijdagmiddag om 14.00 uur met een select groepje van de club toch even zijn verjaardag gevierd, zoals hij dat graag met ons allemaal had willen doen. Met een uit volle borst gezongen LANG ZAL HIJ LEVEN en natuurlijk ook vergezeld van een bloemetje en een cadeau mandje met een natje en een droogje. Johan had ook enkele dozen met gebak meegebracht, zodat we onder het genot van een kopje koffie en een gebakje toch even de echte verjaardag sfeer konden proeven.’

Na een uurtje nam Johan, zijn vrouw en kinderen weer afscheid van zijn geliefd clubje en vertrok weer als een koning in de voor hem geregelde limousine. ‘Wij hopen dat hij nog lang een van ons mag blijven.’