lezing goed oud worden

Jeugdfilms in Tiliander Oisterwijk


Ook in de kerstvakantie zijn er weer twee jeugdfilms te zien in Tiliander. Kaarten zijn te bestellen via tiliander.com of door te bellen naar 013 207 3333. Let op! Er zijn 30 tickets beschikbaar per film.

Everest de Jonge Yeti

21 december, 15.00 uur

Als tienermeisje Yi een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem “Everest” te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde.

Frozen 2

23 december, 11.00 uur en 15.00 uur(uitverkocht)

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren. In Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.