banner

Honderd zakken oliebollen gratis voor deelnemers Opkikker Oisterwijk


Wat te doen met ons feestbudget, nu we ons 12,5-jarige jubileum niet kunnen vieren?

Dat was twee weken geleden de vraag, en die werd beantwoord. Het worden vele honderden oliebollen en een samenkomst voor ouderen in Tiliander. We doen dit samen met de O’pkikker, het sociaal maatschappelijke project dat dit jaar speciaal vanwege corona werd ge├»nitieerd door stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Oliebollenbakker

Samen met de Oliebollenbakkers van Matteo en hulp van het team van de O’pkikker, zijn deze week ruim honderd inwoners blij gemaakt met een tegoedbon. Met die bon kunnen ze voor het einde van het jaar een hele zak kakelverse oliebollen ophalen. De kosten werden gedeeld; en daarmee is het budget nog niet op.

Tiliander

Van het overige deel dragen we bij aan een ander mooi initiatief. Onder begeleiding, met muziek en wat lekkers, worden 30 ouderen binnenkort geheel corona veilig ontvangen in Tiliander. Even er uit, even andere mensen ontmoeten. Dit in samenwerking met de Bibliotheek, Brownies&Downies en de O’pkikker.

We zijn er voor de lokale samenleving van Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. We hebben dan ook graag iets willen doen voor die samenleving en dat is met deze twee mooie doelen denken wij goed gelukt.

Mede namens de sponsoren en vrijwilligers, wensen wij u fijne feestdagen!

DTZ logo low