ondernemers

Groente en versproducten worden in Oisterwijk ook aan huis afgegeven


Minimarkt Palmera aan de Gemullehoekenweg 39 in Oisterwijk heeft speciaal voor inwoners van Oisterwijk die vanwege corona liever niet deur uit gaan, of dat niet mogen of niet kunnen, een gratis bezorgservice aan huis.

De winkel is open, maar voor wie niet wil of kan komen, brengen ze het bij u thuis.

Verse groente en fruit, allerlei soorten verse kipproducten, brood, kaas, olijven, baklava, feta en nog vele andere heerlijkheden kunnen op bestelling worden afgeleverd.

Kijk en bestel via hun Facebookpagina, of bel voor informatie en bestelling met Ahmed en Ingrid via 06-40984004.

Moet u sluiten?

Winkeliers in Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk die moeten sluiten, maar wel bezorgen? Mail uw aanbod en passende foto (rechtenvrij) naar mail@oisterwijknieuws.nl  Omschrijf uw aanbod, bestel- en bezorgmogelijkheden. Wij publiceren dat voor u komende week gratis!