bosch car service

Film: Sinterklaas in Tiliander Oisterwijk


Sinterklaas was inĀ  Oisterwijk, op TV de voorstellingen in Tiliander.

Sint kon rekenen op zijn hagelnieuwe Pieten, en achter de schermen nog veel meer helpers (Foto: Masja Vlaminckx)

Sinterklaas is 3 weken terug aangekomen, heeft toen meteen met de burgemeester gesproken en hier in Oisterwijk nieuwe Pieten gezocht. Een nieuw lied is er ook en er was uiteraard voor de kinderen een ontmoeting in Tiliander.

De entree voor de voorstelling in Tiliander ging dit jaar via de scholen. Dit jaar ging Sinterklaas niet naar de scholen, maar alle schoolkinderen gingen met hun eigen klas naar Tiliander. Door Corona was de show van de Sint en zijn Pieten dit jaar anders dan andere jaren, maar weer heel leuk om te zien. En dat zien doe je hieronder!

Sinterklaas is weer naar Spanje, maar niet zonder een extra bedankje te geven aan het geweldige team dat er dit jaar toch weer in geslaagd is om voor de kindjes van Oisterwijk een mooi feest neer te zetten.