anytime

Film: Nachtmis Kerstmis vanuit Mariakerk Tilburg


Welkom bij deze bijzondere avondmis. Bijzonder, vanwege de omstandigheden.

Een lezing vanaf de kiosk, met de Kerststal als achtergrond (Foto: Oisterwijk in Beeld).

Veel mensen zijn gewend op kerstavond naar de kerk te gaan, om de nachtmis bij te wonen. Voor hen is dit een belangrijk onderdeel van de Kerstbeleving. Maar door Corona is dat nu niet mogelijk. Kerken zijn gesloten of laten weinig mensen toe. Toch biedt MTV u de mogelijkheid om bij de kerstviering aanwezig te zijn, op hun eigen kanaal! Deze sfeervolle nachtmis is mogelijk gemaakt dankzij de fantastische medewerking van een aantal mensen en organisaties. Vrijwilligers van Oisterwijk in Beeld namen beelden op van de viering in de Mariakerk in Tilburg Noord en van het koor Stella Vocalis. MTV en Oisterwijk in Beeld vroegen daarnaast, aan de inwoners wat kerst voor hun betekent. Dankzij alle samenwerking komen we op kerstavond toch nog een beetje tezamen.

Oisterwijk in Beeld