anytime

En alweer 180 maaltijden voor Oisterwijkse Opkikker


180 maaltijden , maar we beginnen met een dankwoord voor de draaiende krachten achter dit geweldige project.

Eric en Karin Rentmeester startklaar voor weer een nieuwe O’pkikker dag (Foto: Facebook Kookpunt)

‘De coördinatie van de distributie van deze maaltijden is in handen van Karin en Eric Rentmeester. Twee mensen die niet vaak op de voorgrond staan, maar dat zeker weleens verdienen!’ aldus Jurgen en Cindy van Kookpunt Oisterwijk. Karin en Eric zijn ook dankbaar, ‘en trots maar ook bevoorrecht met jullie allen die Sociaal Huis Oisterwijk ondersteunen, samen zorgen voor de medemens. Door O’pkikker in het leven te roepen hebben we met elkaar, jullie als horeca, maar denk ook aan alle giften, ondersteuning, medewerking van ieder op zijn niveau en kracht veel betekend afgelopen jaar voor de medemens die thuis verblijft.’

Dinsdag werden 180 maaltijden gemaakt, deze keer door Kookpunt. Zo rouleren meerdere horeca ondernemers die zich inzetten voor dit project. De kosten worden betaald uit giften en sponsoring en vrijwilligers brengen de tasjes met heerlijkheden rond. De ontvangers betalen een kleine bijdrage. Dit alles voor mensen die het, zeker in deze bizarre tijd, goed kunnen gebruiken.

Help mee!

Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact op via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of 06-51766018. Voor financiële steun is uw bijdrage welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Wie meer informatie wil over corona, of hulp nodig heeft, kan even kijken op onze ‘Corona Informatie Pagina’ (klik hier).

 

DTZ logo low