banner

Beste koffiezaak Brabant tref je in Oisterwijk


De vakjury van de Nederlandse Horeca Prijzen 2020 heeft Koffiebar LEUT uitgeroepen tot winnaar van Brabant.

Koffiebar Leut in het centrum van Oisterwijk, winnaar voor Brabant! (Bron: www.koffiebarleut.nl)

De winnaars in alle categorieën worden bepaald door de vakjury. Om in aanmerking te komen voor de vakjury kon iedere horecagelegenheid een video maken van maximaal 1 minuut met een smartphone. Met in de video een motivatie waarom zij in aanmerking moesten komen voor deze titel. De vakjury heeft met name opgelet hoe werd omgegaan met deze tijden van corona. Welke veerkracht en  creatieve oplossingen tijdens de coronacrisis werden getoond.

‘Ondanks de moeilijke tijd waar wij met zijn allen, maar zeker als horeca ondernemers, doorheen moeten kunnen wij met trots zeggen dat wij zijn uitgeroepen tot beste koffiezaak van Noord-Brabant! Ik wil iedereen die ons het afgelopen jaar heeft bezocht en heeft gesteund enorm bedanken, zonder jullie was dit nooit gelukt!’

In Oisterwijk bleken de horeca ondernemers vanaf de eerste dag tijdens de coronamaatregelen begin dit jaar al creatief en actief om zo goed mogelijk voor hun klanten, maar ook voor goede doelen inzetbaar te blijven. Waardering voor hen, en felicitaties voor LEUT!