anytime

Bel uw bank


Midden Brabant Advies – zelfstandig adviseur van RegioBank – bezorgt de bankzaken bij u thuis.

Persoonlijke hulp

Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Het online bankieren programma van RegioBank en de bank-App kregen de afgelopen jaren de hoogste waardering in Nederland. Deelnemen of overstappen van bank is heel eenvoudig. In deze corona-tijd kunnen zij u daarbij volledig online ondersteunen. Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen van een bankrekening, hypotheek, verzekering of andere financiële dienst, dan zijn zij u desgewenst graag van dienst met een telefoontje of video-call.

Klik hier en maak kennis met de meest klantgerichtste, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland. Bel met één van de cliëntadviseurs via 013 – 5212001 . U bent van harte welkom.

Moet u sluiten?

Winkeliers in Haaren, Heukelom, Moergestel of Oisterwijk die moeten sluiten, maar wel bezorgen? Mail uw aanbod en passende foto (rechtenvrij) naar mail@oisterwijknieuws.nl  Omschrijf uw aanbod, bestel- en bezorgmogelijkheden. Wij publiceren dat voor u komende week gratis!