bosch car service

Beeldbank Oisterwijk: Nieuwjaarsduik


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Nieuwjaarsduik Staalbergven 2012

De nieuwjaarsduik in Oisterwijk (Fragment uit de film van LOVO).

In het kader van Oisterwijk 800 werd in 2012 een massa activiteiten georganiseerd. Dat startte direct op 1 januari met een frisse Nieuwjaarsduik in het Staalbergven. Met de buitentemperatuur viel het mee die dag, de deelnemers konden profiteren van uitzonderlijk zacht weer; in een Nederlands meetstation werd  een temperatuur genoteerd van maar liefst 14.1 graden Celsius. Het Staalbergvenwater tikte echter nipt de 7 graden aan… Voldoende voor snel een dikke handdoek, de hottub of om een lekker warme chocomel op te snorren!