koopzondag

Beeldbank Oisterwijk: Eindejaarswensen 1994


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Eindejaarswensen 1994

Eindejaarswensen in verschillende talen (Fragment uit de film van LOVO).

Diverse dingen die we zo gewend zijn aan het eind van het jaar gaan dit jaar een beetje ‘anders dan anders’. Aantal mensen aan de kerstdis, vuurwerk, eindejaarsborrels; we passen ons aan! Wat wél gewoon door kan gaan is de beste wensen overbrengen voor het komende jaar. Leuk om dit filmpje nog eens van stal te halen: Eind 1994 vroeg men Oisterwijkers met een andere moedertaal plaatsgenoten de allerbeste wensen over te brengen zoals men dat in het land van afkomst doet. In een paar minuten de wereld rond met Kerst- en Nieuwjaarwensen, van onder andere Spaans tot Thais en van Deens tot Chinees!