genieten

Bedankjes en oorkonde voor Brandweer Haaren


Een bijzonder jaar voor de Brandweer in Haaren. Hun werk blijft gelukkig, maar vanaf volgende week behoren ze tot Gemeente Oisterwijk en daarmee ook regio Midden West Brabant.

Albert van de Wiel (links) ging zo bij alle collega’s langs… (Foto: Brandweer Haaren)

Bij het naderende einde van dit jaar kregen de korpsleden van post Haaren afgelopen week onverwachts bezoek van postcommandant Albert van de Wiel en plaatsvervangend postcommandant Coen Opsteeg. Ze kwamen niet met lege handen, maar hadden voor elk korpslid een bedankje in de vorm van een doos met diverse lekkernijen. Degene die met succes een opleiding afgerond hadden kregen bij deze gelegenheid meteen ook hun diploma overhandigd. Willem van Roessel werd extra in het zonnetje gezet want die neemt na 8 jaar afscheid van deze post. Willem werd uitgebreid bedankt voor zijn inzet.
Job van de Hurk kreeg een oorkonde voor 20 jaar brandweerdienst, met de uitgesproken hoop dat hij vele jaren blijft!