lezing goed oud worden

24 December Nachtmis in samenwerking met lokale media


De nachtmis is voor veel mensen een belangrijk onderdeel van hun Kerstbeleving. De kerkklok nodigt ons die avond uit om in de kerk samen te komen en het kerstfeest te vieren. We luisteren dan naar het verhaal over een kind dat is geboren en genieten van mooie sfeervolle muziek. Maar door Corona is dat nu niet mogelijk.

Een lezing vanaf de kiosk, met de Kerststal als achtergrond (Foto: Oisterwijk in Beeld).

Bijzondere nachtmis
Oisterwijk in Beeld bedacht een oplossing zodat u toch op een speciale manier deze bijzondere avond in goede sfeer kunt beleven. Op 24 december kunt u vanaf 19.00 uur ’s avonds in herhaling tot 24.00 uur een niet alledaagse kerstviering bijwonen op uw tv of via Oisterwijkinbeeld.nl Deze viering vindt plaats in de Mariakerk in Tilburg Noord, de evangelielezing wordt voorgelezen op de Oisterwijkse kiosk, leden van het koor Stella Vocalis verzorgen de sfeervolle muziek en Moergestel-TV stelt haar zendtijd beschikbaar zodat u toch dat speciale kerstgevoel in huis kunt halen.

Sfeer en herkenbaarheid
De avond is een combinatie van prachtige zang, het kerstverhaal, mooie sfeerbeelden en uiteraard de viering vanuit de Mariakerk van de Norbertijnenparochie Heikant Quirijnstok in Tilburg. Bovendien wordt, op eigentijdse wijze, aandacht besteed aan de betekenis van kerst anno 2020.

Samen zorgen zij in deze moeilijke periode dat u thuis de Nachtmis kunt meemaken.