banner

U kan ook zelf aanmelden voor een lekkere Opkikker


Het wordt steeds aannemelijker dat de coronabeperkingen nog weken zullen gaan duren. Die toestand is voor iedereen, maar met name voor de meest kwetsbaren onder ons, erg moeilijk. Laten we dus nu oog hebben voor elkaar en elkaar het gevoel geven dat we er voor elkaar zijn als daar behoefte aan is.

Omdat het kan, samen hulp bieden in moeilijke tijden…

Om het niet bij woorden te laten gaat VSO Oisterwijk (voorheen KBO) in samenwerking met Stichting Sociaal Huis Oisterwijk voor 160 mensen een geweldig 3-gangen diner verzorgen op 15 december 2020. Dit diner zal thuis worden bezorgd door vrijwilligers. Kosten voor deelname bedragen € 3,50 per persoon.

Wilt u gebruik maken van dit aanbod dan kunt u zich tot 10 december 2020 hiervoor aanmelden bij Stichting Sociaal Huis Oisterwijk. Aanmelden kan telefonisch via telefoonnummer 06-51766018, via e-mail info@sociaalhuisoisterwijk.nl of via een brief aan Stichting Sociaal Huis Oisterwijk, Postbus 231, 5060 AE Oisterwijk. Denk er aan uw naam, adres en het aantal personen te vermelden bij aanmelding.

U kan uiteraard ook een O’pkikker cadeau doen!

Help mee!

Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact op via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of 06-51766018. Voor financiële steun is uw bijdrage welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Wie meer informatie wil over corona, of hulp nodig heeft, kan even kijken op onze ‘Corona Informatie Pagina’ (klik hier).

 

DTZ logo low