brabantspronkjuweel

Tiliander en Boogaard alle activiteiten geannuleerd


Wijkcentra, bibliotheken en vele andere locaties gaan dicht. Zo ook Tiliander en Den Boogaard.

Tiliander Oisterwijk gaat twee weken dicht (Foto: Iris de Groot)

Vanaf woensdagavond 22.00 uur zullen beide cultuurcentra, Den Boogaard en Tiliander, gesloten zijn voor een periode van twee weken. Dit betekent dat ook de Bibliotheek en TIP gesloten zijn, muziekonderwijs en danslessen gaan niet door en alle verdere activiteiten worden t/m 18 november geannuleerd. Tiliander is op werkdagen tussen 10.00-14.00 uur telefonische bereikbaar (013 207 3333). Een mail sturen kan natuurlijk altijd via info@tiliander.com De directie van beide cultuurcentra hoopt dat iedereen gezond blijft en dat ze iedereen vanaf 19 november weer mogen ontvangen. Of dat inderdaad kan, zal afhangen van de ontwikkelingen komende weken.

Het gaat te ver om ze allemaal individueel te noemen, maar er gaat veel dicht en er zijn veel annuleringen. Informeer voordat u ergens naartoe wil even bij de organisatie.