glasvezel

Sinterklaas ook in Haaren goed aangekomen


Sinterklaas is ook in Haaren goed aangekomen.

De burgemester van Haaren ontvangt Sinterklaas, uiteraard op 1,5 meter ‘staflengte’.

Meisjes en jongens, zie onder het filmpje, hij is er, Sinterklaas is aangekomen in Haaren! En meisjes en jongens, de werkkamer en pakjesopslag van de Sint aan de Langeweg 10 is open! Bakkerij de vrolijke pepernoot vind je om de hoek! Houden jullie wel een beetje afstand? Is het te druk kom dan een andere keer nog eens terug. Jullie kunnen hier kleurplaten, tekeningen, brieven, gedichten voor de Sint in zijn postbus doen! Dat kan ook online en dan kun je ook filmpjes, foto’s en liedjes sturen (Klik hier).  Of print en kleur de kleurplaat (Klik hier). Na jouw harde werk, komt de plaat op het prikbord van Sinterklaas (Klik hier).