baderie

Ook Sinterklaas krijgt een Grote Oisterwijkse Show


Zondag 15 november om 14.30 uur is de beurt aan Sinterklaas, om deel te nemen in de Grote Oisterwijkse Show op TV.

De live TV shows is zondag live te volgen via LOVO TV op hun TV kanaal en Youtube kanaal. Het belooft weer een grandioos spektakel te worden: Sinterklaas komt bij jou in de huiskamer!

Omdat we dit jaar helaas niet kunnen feesten met Sinterklaas op De Lind en het Lindeplein heeft hij de hulp ingeroepen van de GROTE Oisterwijkse show. Voor alle kindjes van Oisterwijk is er een kleurplaat die ingeleverd kan worden bij Willeke den Draaier. Je treft die kleurplaat hier! De Sint zal gaan grabbelen in de zak met kleurplaten en zo maak je kans op supertoffe kado’s én een live telefoongesprekje met Sinterklaas op tv.

Natuurlijk is er ook gedacht aan een feestje met Oisterwijkse pieten en Zotte Lotte. Naast dit gratis kinderfeest verzorgt Sinterklaas voor de hele familie ook een leuke bingoshow met wel heel bijzondere decemberprijzen voor jong en oud. Voor informatie en deelname kijk op Facebook of mail naar Oisterwijkbingo@gmail.com.