bosch car service

Online TV Show voor Moergestels carnaval


De Pierewaaiers, Durdraaiers, Dorstvlegels en Springveren, ofwel Samenwerkend Moergestels Carnaval (SMC) heeft het lang voor zich uitgeschoven, maar in navolging van velen nu ook de knoop doorgehakt. Gelet op Corona kunnen zij niet anders besluiten dan dat er tot en met de komende carnaval geen grote openbare publieksactiviteiten kunnen plaatsvinden.

Dus komend jaar onder meer geen Sauwelen en geen Optocht. En ook de prinsenballen die normaal gesproken door de afzonderlijke carnavalsverenigingen worden gehouden, gaan helaas niet door. Mochten de omstandigheden wijzigen, dan pakken zij onmiddellijk de draad weer op om alsnog binnen de mogelijkheden een programma in elkaar te zetten. De verenigingen gaan wel aan de slag met alternatieve activiteiten, waardoor ze toch het gevoel van carnaval niet helemaal kwijt raken. Zodra daar meer over bekend is publiceren wij dat graag voor u!

Online TV Show
Een van de activiteiten in Moergestel is aankomende 4 december vanaf 20:00 uur online te volgen. Op vrijdag 4 december is het zover: De Grote Online TV-Show voor én door Moergestel. Met een speciaal Sinterklaas tintje wordt dit een unieke televisie avond met meerdere interactieve spellen voor jong en oud. Natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen maar nog belangrijker, met jouw deelname steun je het Samenwerkend Moergestels Carnaval. De avond wordt georganiseerd door Tommy Santo.