glasvezel

Leuk gezinsuitje met Sinterklaas avontuur


Op zaterdag 28 november en zondag 29 november vindt er een heuse Sinterklaas Avonturen Drive Through Tocht plaats op Streekpark Klein Oisterwijk.

Met je hele gezin op een trapkar, naar het Sinterklaas avontuur

De Sint is op zoek naar nieuwe Pietjes die hem kunnen helpen tijdens deze drukke periode. Sint en zijn Pieten zijn te gast op Steekpark Klein Oisterwijk en zijn Pieten hebben daar een gave Avonturen Tocht uitgezet. Samen met je gezin leg je de route af op een Piet Plezier-trapkar en onderweg hebben de Pieten allerlei leuke opdrachtjes voor jullie gemaakt. Een soort Sinterklaas drive-thru dus.

Papa en mama fietsen, samen met hun kleine Pietjes-in-opleiding (max. 4 kinderen), op een eigen trapkar. Tijdens de Avonturen Tocht van ongeveer 60 minuten testen de Pieten met veel verschillende opdrachten of de Pietjes het in zich hebben om de Sint te helpen en zo een heus Pieten-diploma kunnen verdienen. Je wordt natuurlijk niet zo maar Piet. Misschien komt Sinterklaas zelf ook nog wel een kijkje nemen…

Aan het einde van de Sinterklaas Avonturen Tocht mogen de Pietjes-in-opleiding hun Pieten-diploma laten verzilveren en krijgen ze ook nog een leuke verrassing. Hoe gaaf is dat?! Kom je ook?