banner

Laatste kans Mantelzorgers presentje


Zorgt u intensief voor uw partner, familielid, vriend, buur of kennis in onze gemeente? Grote kans dat u mantelzorger bent.

Met het Mantelzorgcompliment wil de gemeente Oisterwijk u graag bedanken voor al uw goede zorgen en u een klein cadeau aanbieden waarmee u even aan u zelf kunt denken. Het compliment bestaat uit drie cadeaubonnen met een totale waarde van €50,- Sommigen gebruiken het Mantelzorgcompliment om er de wekelijkse boodschappen mee te doen. Anderen gebruiken het compliment om zichzelf te verwennen met een mooi boek, een lekker geurtje of een lunch.

Het hartje dat met de cadeaubon werd voorzien van een oogje.

Maar er zijn ook bijzondere en ontroerende verhalen van mantelzorgers. Eén mantelzorgster kocht er mooie theedoeken van. Dat lijkt niet bijzonder, maar deze mantelzorgster vertelde dat elke keer als ze één van deze theedoeken in haar handen heeft, dit haar een goed gevoel geeft. Een andere mantelzorgster vertelde dat ze er een mooi boek voor heeft gekocht, waar ze haar man in zijn laatste dagen uit heeft voor gelezen.

Het mooiste verhaal kwam van een mantelzorgster uit Moergestel. Ze heeft intensief voor haar man gezorgd en hij is ondertussen overleden. Deze mantelzorgster heeft haar compliment gebruikt om een herinnering aan hem te hebben. Hoe bijzonder is dat! Ze heeft bij een lokale kunstenaar een slotje laten zetten op een hartje, zodat ze in deze hanger, die haar dierbaar was, as van haar man kan bewaren.

Het ophalen van de cadeaubonnen kan nog tot en met donderdag 17 december. Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur beneden in de Tiliander. Lukt dit niet, dan kunt u ook een afspraak maken voor een ander moment met Ingrid Oosterling, 06 17 16 30 91 of per e-mail: ingridoosterling@contourdetwern.nl Ook voor informatie, ondersteuning of gewoon een luisterend oor kunt u bij haar terecht.

DTZ logo low