lezing goed oud worden

Koop je kaarten voor de Grote Oisterwijkse Show en opening carnaval (+ Film)


Zondag 8 november om 15.00 uur trapt de Grote Oisterwijkse Show op TV en internet het carnaval af, met bingo en muziek!

Deze live TV shows is zondag te volgen via LOVO TV op hun TV kanaal en Youtube kanaal. Het belooft weer een grandioos spektakel te worden, met naast een kneitergezellige avond ook nog toffe prijzen.Deelnemen en kaartverkoop gaat via Oisterwijkbingo@gmail.com Kijken kan uiteraard iedereen, en dat is gratis!

Je ziet deze zondag bijvoorbeeld wie er jeugdprinses of jeugdprins wordt. Want carnaval gaat door! Uiteraard in een aangepaste vorm, zover de mogelijkheden dat toelaten.  Je leest er hier meer over. 15 november volgt nog zo’n uitzending ter gelegenheid van Sinterklaas.