bosch car service

Kinderen brengen high tea aan huis in Westend Oisterwijk


Voor de corona werd er door kinderen van basisschool De Coppele eenmaal per maand gekookt voor de deelnemers van WestendTalent. Mogelijk gemaakt door een fantastische groep met vrijwilligers.

De koks en helpers.

Helaas gooide corona roet in het eten. Samen komen kon niet meer, samen eten was daardoor ook geen optie. Voor het team van WestendTalent, samen met ContourdeTwern en Sanne van de Hoven, was dat geen probleem. Een creatieve oplossing werd bedacht: de High Tea Bezorgdienst.

Wat een verrassing!

Woensdagmiddag 14 oktober kwamen de kinderen bij elkaar om samen een heerlijke, gezonde en lekkere high tea te maken voor de deelnemers van het kookcafé. Aan het eind werd alles mooi en leuk ingepakt. Het was een feest om te zien. Samen met de kinderen en de vrijwilligers werden alle high tea pakketjes rond gebracht. Buurtbewoners reageerden enthousiast en verrast: “Wat een leuke verrassing”, “Wat word ik verwend”, “Wat komen jullie nu doen? Och wat fijn!”

Wilt u ook wel eens een keer verwend worden? Woont u in het Westend en wilt u graag deelnemen aan WestendTalent? Bel dan met Karin Sieverts, buurtondersteuner ContourdeTwern op 06-83692757, mailen mag ook karinsieverts@contourdetwern.nl

DTZ logo low