glasvezel

Intocht van Sinterklaas in Haaren door burgemeester geannuleerd


Vanwege de nieuwe coronamaatregelen zal het sinterklaasfeest plaatsvinden op zondag 15 november, met dit  jaar een alternatief programma.

De burgemeester (links) heet Sinterklaas welkom in Haaren (Foto’s Michelle Bosmans).

De Sinterklaasintocht zou in aagepaste vorm doorgaan, maar dat is alsnog geannuleerd.

In de afgelopen tijd heeft de sinterklaascommissie in goede samenwerking met de gemeente binnen alle beperkingen veel mogelijkheden onderzocht om de intocht voor de Haarense kinderen te organiseren. Sint en Piet waren helemaal klaar voor de aan corona aangepaste intocht door de straten van Haaren op 15 november, maar een week voor aanvang zijn ze ingehaald door de realiteit van de dag. Vanwege een toenemend aantal coronabesmettingen in de regio, heeft de burgemeester in overleg met de veiligheidsregio moeten besluiten dat de intocht vooralsnog niet door kan gaan.

Er worden in ieder geval andere activiteiten georganiseerd voor de kinderen waarover meer informatie volgt op facebook.com/sinterklaashaaren