koopzondag

Haaren kan naar de Oisterwijkse Voedselbank


Inwoners uit het dorp Haaren kunnen vanaf 1 januari terecht op de dependance van de Tilburgse Voedselbank in Oisterwijk.

Met het koelbusje komen de vrijwilligers naar Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll)

Inwoners die afhankelijk zijn van de pakketten van de voedselbank, halen deze sinds enkele jaren op in Wijkcentrum Pannenschuur. Dit initiatief van het wijkcentrum werd enkele jaren terug – na de komst van een koelwagen bij de Voedselbank – met succes ingevoerd door de organisatie in Tilburg. Daarvoor moesten inwoners uit Oisterwijk wekelijks zelf op en neer naar Tilburg. Vanaf 1 januari is het wijkcentrum in de Pannenschuur ook het ophaalpunt voor klanten uit Haaren. Aanmelden kan via tilburgsevoedselbank.nl/voedselpakket of via maatschappelijke instanties in onze gemeente.

 

DTZ logo low