banner

Grote verrassing voor jubilerend Oisterwijk Nieuws


Afgelopen zaterdag was het exact 12,5 jaar geleden dat de website Oisterwijknieuws.nl werd opgericht.

Helaas geen feest dit jaar. Normaal zouden vrijwilligers en sponsoren onder het genot van een hapje en drankje bij elkaar komen, maar dat zit er nu helaas niet in. Om de feestelijke dag niet voorbij te laten gaan, werd zaterdag een deel van het feestbudget aangeboden voor een goed doel. Aanmelden van goede doelen ideeën (klik hier) kan overigens nog steeds!

Verrassing

Oisterwijk Nieuws krijgt een eigen picknicktafel.

Enkele vrijwilligers en sponsoren konden deze feestelijke dag echter niet onopgemerkt voorbij laten gaan. ‘Ik werd blij verrast door het bezoek van Leny, die voor mij en straks ook voor alle vrijwilligers en sponsoren van Oisterwijk Nieuws een hele leuke verrassing heeft,’ aldus Joris van der Pijll, beheerder van deze website, ‘Het is echt een enorm leuk idee, enorm bedankt!’  Leny van Schijndel is een van de vrijwilligers en is vaak met haar fototoestel te vinden in de Oisterwijkse bossen. Samen met sponsor én vrijwilligster Annita Schepens werd in het grootste geheim een plan bedacht. Ze hebben sponsoren benaderd, het juiste ontwerp en houtsoort uitgekozen en er werd samen met Natuurmonumenten alvast een mooie plek gevonden op het veld bij Groot Speijck. Want:

Oisterwijk Nieuws krijgt een eigen picknicktafel!

De onthulling, hopelijk ook in een meer feestelijk samenzijn, volgt begin volgend jaar.