bosch car service

Geen Winterglow Oisterwijk dit jaar


U had het waarschijnlijk al gedacht, maar de centrum winkeliers hebben besloten om de WinterglO’w met bijbehorende Moonlightshopping voor dit jaar te annuleren.

Dit jaar geen Moonlightshoppen tijdens Winterglow Oisterwijk.

De organisatie ziet geen mogelijkheden om het op een wijze te laten verlopen die voor iedereen gewenst zou zijn. Veiligheid en bovenal gezondheid staan dit momenteel niet toe en zijn belangrijker. Het evenement trekt ieder jaar bezoekers naar Oisterwijk, geconcentreerd op enkele dagen.

Juist nu is het verzoek om verspreid naar de winkels te gaan. Koop uw boodschappen en Sint-/ Kerstaankopen liefst lokaal; kom dan bij voorkeur op rustige momenten; wacht niet tot de laatste dagen. Lees en respecteer ook de aanwijzingen die de winkeliers aan de deur hebben hangen.

Volgens jaar hopelijk betere omstandigheden, en dan als het kan een grotere opzet dan voorgaande jaren …