banner

Geen Oisterwijkse chocola voor Gemeente Oisterwijk


Het is vandaag feest voor de lokale ondernemers; ze krijgen allemaal een chocolade-cadeautje van de gemeente. Helaas geen Oisterwijkse…

Een cadeautje van de gemeente, voor de ondernemers in Oisterwijk (Foto: Facebook VVD Oisterwijk).

‘Vandaag zetten we al onze ondernemers extra in het zonnetje!’ aldus VVD Oisterwijk, die daarbij ook vermeld dat Gemeente Oisterwijk namens de inwoners chocoladerepen uitdeelt aan alle lokale ondernemers. De partij merkt er wel bij op, dat ze liever een sluitende begroting en een korter vergunningstraject zien ‘zodat ondernemen gewoon weer leuk wordt!’

Maar ook, dat de gemeente de lokale economie beter zou kunnen steunen door chocoladerepen van een lokaal fabricaat te kopen. ‘Wel jammer dat de Gemeente Oisterwijk de repen alleen niet lokaal heeft gekocht, terwijl we prachtige ondernemers hebben in de chocolade: Cerisette Oisterwijk, Saranne, Bij Robèrt, etc.’

Achteraf bleek dat de gemeente een select gezelschap heeft gewaardeerd, lees daarover hier meer.