koopzondag

Film: Sinterklaas op TV en in Tiliander Oisterwijk


Sinterklaas is in Oisterwijk op TV, je ziet hier een paar leuke filmpjes en binnenkort de voorstellingen in Tiliander.

Sinterklaas in Tiliander (Foto: Joris van der Pijll).

Sinterklaas is 2 weken terug aangekomen, heeft al met de burgemeester gesproken en hier in Oisterwijk nieuwe Pieten gezocht. Een nieuw lied is er ook, maar wat is er nog meer te vertellen Sint? Je ziet het onder in deze filmpjes.

Tiliander

En Sinterklaas is vanaf zaterdagmiddag 5 december om 12 uur (herhaling tot 17.00 uur en zondag de 6e) te zien met een uitzending vanuit Tiliander. Entree voor de voorstelling van Tiliander gaat dit jaar via de scholen. Dit jaar gaat Sinterklaas niet naar de scholen, maar komen alle schoolkinderen met hun eigen klas naar Tiliander. Door Corona  zal de show van de Sint en zijn Pieten zal dit jaar anders zijn dan andere jaren, maar het zullen ongetwijfeld  weer hele leuke voorstellingen worden.