banner

Digitale cursussen en ondersteuning bij Bibliotheek Oisterwijk


Helaas is de Bibliotheek, vanwege de harde lockdown, gesloten t/m 19 januari. Maar tijdens deze periode kun je nog wel van een alternatief aanbod gebruik maken:

Hulp bij gebruik van de computer.

Online activiteiten en e-books

Op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk vind je een gevarieerd aanbod aan online activiteiten. Of bekijk de pagina’s voor thuisblijvers voor kinderen en volwassenen www.bibliotheekmb.nl/diensten/tips-voor-thuisblijvers Boordevol leerzame spelletjes, e-books, lesmateriaal en hoorcolleges.

Daarnaast kun je gebruik maken van ons ruime aanbod aan e-books en luisterboeken: www.bibliotheekmb.nl/online-bibliotheek

Coronaverhalen

Deel je beleving van de coronaperiode in de vorm van een verhaal of gedicht en draag bij aan een stuk geschiedenis van de gemeente Oisterwijk. Ook kinderen mogen meedoen. Kijk op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk voor voorbeeldverhalen en hoe je meedoet.

Na de feestdagen gaan we ook weer door met de afhaalbieb. Geef je voorkeuren op via www.bibliotheekmb.nl/afhaalbieb.

Actuele informatie vind je op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk. Volg ons ook op facebook: de Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel.

Ondanks de strenge maatregelen wensen we iedereen fijne feestdagen in goede gezondheid toe. We hopen jullie na de sluiting weer te mogen begroeten.

Team de Bibliotheek Oisterwijk en Moergestel