banner

Alweer een smakelijke Opkikker in Oisterwijk


Nog even en we gaan er in Oisterwijk aan ‘wennen’; heerlijke maaltijden voor ouderen en kwetsbare inwoners, verzorgd door de deelnemers aan het project O’pkikker.

Omdat het kan, samen hulp bieden in moeilijke tijden…

Deze week was het Edwin van Gijzen van Restaurant Boshuys Hermitage met zijn team die een groot gebaar overbracht; grote dank namens alle gasten die genoten van jullie heerlijke diner. Boshuys Hermitage trakteerde 42 gasten met verse tomatensoep, Hazepeper – rode kool- aardappelpuree, en een verrassing dessert. De horeca kookt en onze medemens geniet, hoe mooi…. en waardevol…

Help mee!

Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact op via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of 06-51766018. Voor financiƫle steun is uw bijdrage welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

Wie meer informatie wil over corona, of hulp nodig heeft, kan even kijken op onze ‘Corona Informatie Pagina’ (klik hier).

Durf te Zorgen
Zorgt u? Of zorgt er iemand voor u? Leuke en nuttige voorbeelden zijn van harte welkom. Boodschappen, gras maaien, een spelletje, praatje aan de deur… Mail uw korte uitleg, ervaring of dankwoord samen met een rechtenvrije foto naar dtz@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low