ondernemers

Afscheid van Grootvorst Henk Dekkers op carnavalsdag 11-11


Het afscheid van Henk Dekkers, Grootvorst van CV De Zotte Mulders, zal plaatsvinden op carnavalsdag, de elfde van de elfde. Bij dit afscheid zullen de burgemeester en zijn carnavalsvrienden aanwezig zijn.

Op verzoek van de familie en CV De Zotte Mulders treft u hieronder informatie, waarbij zij dringend verzoeken de aanwijzingen op te volgen:

Ceremonie

Henk Dekkers (Foto: Masja Vlaminckx).

De familie van Henk heeft gevraagd de rouwkaart die namens hen is verzonden, te publiceren. Deze treft u onderaan dit bericht. Ge Peters en Ad Rozen regisseren op het crematorium de eenvoudige plechtigheid. Het is buiten de directe familie, vanwege corona NIET mogelijk om bij de uitvaartplechtigheid aanwezig te zijn.

Publiek

Afgelopen dagen zijn er velen die hun medeleven hebben getoond; komende dagen zijn er ook mogelijkheden om persoonlijk aan Henk uw laatste groet te brengen. De familie waardeert dit enorm!

  • Dit kan op zondag 8 november tussen 11.00 en 12.30 uur in het uitvaartcentrum ’t Seuverick aan de Moergestelseweg 28 in Oisterwijk.
  • Dit kan op woensdag 11-11 om 11.00 uur, als Henk zijn laatste tocht door Döllekesgat maakt. U kunt aan Henk een laatste groet brengen, ergens langs de kant van de Willem de Zwijgerstraat, Beatrixstraat, Kapelaan Huijberslaan, Moergestelseweg, Groenstraat of Burgemeester Verwielstraat.

Dringend verzoek

De vereniging vraagt mede namens de familie  dringend om vanwege corona GEEN groepen en GEEN rij of haag te vormen; dit ter bescherming van uzelf en uw naasten. Kom in alle gevallen bij voorkeur alleen, of met leden uit uw eigen huishouden. Kom niet te vroeg en ga ook meteen weer naar huis. Hanteer altijd 1,5 meter afstand tot elkaar, liever meer. Voorkom in ieder geval  groepsvorming van meer dan 2 personen.

De Zotte Mulders zullen samen met enkele genodigde carnavalsvrienden elders afscheid nemen van Henk. Burgemeester Hans Janssen zal hierbij aanwezig zijn namens de Oisterwijkse samenleving. Wij vermelden deze tijd en locatie in overleg met de vereniging bewust niet, om groepsvorming te voorkomen. Aanwezigheid van publiek is hierbij vanwege corona niet mogelijk. De vereniging vraagt u dringend om dat verzoek te respecteren, zodat zij in alle rust waardig afscheid kunnen nemen van hun gewaardeerde carnavalsvriend.

Op verzoek van de familie zullen na afloop van het afscheid van Henk foto’s worden gepubliceerd op onze website. LOVO verzorgt een opname, die zal zondag te zien zijn.