banner

Aanmelden vrijwilliger van het jaar in Oisterwijk


Het is weer tijd om uw aanmelding voor de vrijwilliger van het jaar in te sturen.

Het beeldje van Peer Paorel

Ondanks dat het bij jullie vereniging en/of stichting misschien wel erg rustig is dit jaar ten gevolge van corona, komt er ook dit jaar een Peer Paorelprijs. De vrijwilliger(s) die de organisatie zoekt zijn namelijk niet van gisteren, maar deze lopen al geruime tijd mee. Om in aanmerking te komen voor deze prijs is het van belang dat het vrijwilligerswerk ten behoeve is van iets of iemand uit de gemeente Oisterwijk. De onafhankelijke jury zal uit alle aanmeldingen kiezen welke persoon of vereniging/stichting de terechte winnaar moet zijn. Uw aanmelding kunt u sturen voor 15 december naar peerpaorelprijs@gmail.com. Graag ontvangen zij de aanmelding met bondige motivatie.