glasvezel

Aangepast aanbod Bibliotheek Oisterwijk


Het is nog niet duidelijk of de Bibliotheek na 18 november de deuren weer mag openen. Als dat zo is worden de reguliere activiteiten weer opgestart. Tot die tijd is er een aangepast aanbod. Houd de website in de gaten voor actuele informatie.

Afhaalbieb

Meld je aan op www.bibliotheekmb.nl/afhaalbieb en geef je voorkeuren op. De medewerkers stellen dan een pakket voor je samen en informeren je wanneer je het pakket kunt ophalen.

Coronaverhalen

Afhalen bij de bibliotheek.

Schrijf je coronaverhaal en draag bij aan een stuk geschiedenis. Kijk voor details op onze website www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk

Digicafé

Voor digitale ondersteuning. Mail naar: digitaal@vso-oisterwijk.nl

Taalhuis

Het Taalhuis is bereikbaar via tanjapieters@contourdetwern.nl of op telefoonnummer 06-83614509.

NIEUW – Donorregistratie

Vanaf 24 november start een inloopspreekuur voor hulp bij het invullen van het donorregistratie formulier. Elke dinsdag 14.00-15.00 uur. Aanmelden via oisterwijk@bibliotheekmb.nl

NIEUW – Boekstartcoach

Vanaf 2 december start de voorleesondersteuning voor ouders met baby’s. De coach leest voor en geeft voorleestips. Elke woensdag 11.00-11.30. Aanmelden via oisterwijk@bibliotheeekmb.nl of door te bellen met 013-5283239.

ONLINE ACTIVITEITEN

Er komt binnenkort een leuke Sinterklaas activiteit aan! Volg Facebook (bibliotheek oisterwijk en moergestel) zodat je er op tijd bij bent om mee te doen!

Maak een keuze uit de uitgebreide collectie e-books en luisterboeken op www.bibliotheekmb.nl/online-bibliotheek

Op www.bibliotheekmb.nl/oisterwijk vind je een gevarieerd aanbod aan online activiteiten. Of bekijk de pagina’s voor thuisblijvers voor kinderen en volwassenen www.bibliotheekmb.nl/diensten/tips-voor-thuisblijvers Boordevol leerzame spelletjes, e-books, lesmateriaal en hoorcolleges.