banner

12,5-jarig jubileum dus geven we 500 euro weg!


Oisterwijk Nieuws bestaat vandaag exact 12,5 jaar!

Hoe kunnen we na 12,5 jaar onze sponsoren, vrijwilligers, helpers én lezers het beste bedanken?

Eerder werd na het 10-jarige jubileum een gesponsord bedrag gegund aan de opstart van het lunchcafé in wijkcentrum Pannenschuur (Foto: Iris de Groot).

We hadden voor deze week een heel mooi plan. Exact 12,5 jaar na de oprichting van Oisterwijknieuws.nl zouden leerlingen van 2 College Durendael een verwenmoment verzorgen voor alle sponsoren, vrijwilligers en andere gewaardeerde helpers. Een avond met leuke activiteiten en lekker eten. Dat gaan we vast nog een keer doen, ooit als het weer kan. Voor nu is dat helaas niet mogelijk. Dus vieren we het jubileumfeest dit jaar digitaal, maar niet zonder toch een mooi doel te zoeken voor het feestbudget!

Lokaal
We zijn er voor de lokale samenleving van Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. We willen dan ook graag iets doen voor die samenleving. Mede namens de sponsoren, vrijwilligers en helpers, willen we een bijdrage leveren aan een project voor de inwoners, onze lezers. Iets moois, iets nuttigs, mensen verbinden…

Wie heeft er een goed idee? Wat kan jij, of weet jij iemand die iets nuttigs kan doen met 500 euro? Alle tips en ideetjes zijn welkom!

Reageer op onze Facebookpagina