glasvezel

Zaterdag live de Grote Oisterwijkse Bingo Show


Zaterdag 24 oktober om 19.30 uur start er weer een grote show op TV en internet met bingo en muziek! U kan deze uitzending hier live volgen, of kijk op LOVO TV.

Eerder dit jaar kwamen ze op vanwege de corona maatregelen, en ze zijn nu opnieuw welkom voor alle thuisblijvers in de (gedeeltelijke) lockdown die we sinds vorige week ervaren. Het programma is zaterdag live te volgen via LOVO TV op hun TV kanaal en Youtube kanaal. Het belooft weer een grandioos bingo-, prijzen- én muziekspektakel te worden met o.a. een boxspring van Droomboulevard als hoofdprijs. Kaarten werden eerder verkocht, maar voor wie dat heeft gemist komen er zondag 8 en 15 november herkansingen. Er zijn dan shows ter gelegenheid van 11-11 en Sinterklaas.

De uitzending is niet meer beschikbaar.