banner

Webinar voor mantelzorgers in gemeente Oisterwijk


Tijdens een gratis webinar geeft Inge Jager een sprankelende workshop Klein Geluk naar aanleiding van het boek “Klein geluk voor de mantelzorger”.

Mantelzorger daar rol je vanzelf in…

Mantelzorg verlenen is verrijkend maar ook zwaar. Het is van het grootste belang dat je zelf in balans blijft. Want wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt daarna des te beter voor een ander. Tijdens de workshop worden op een inspirerende manier oefeningen uit het boek uitgeprobeerd. Er wordt ook korte toegankelijke informatie over geluk en geluksbeleving gegeven.

Voor alle mantelzorgers in onze gemeente kan men thuis via computer of laptop deze webinar volgen op dinsdag 10 november van 14.00 tot 15.30 uur of van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot 3 november via adviespunt@contourdetwern.nl, onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, woonplaats en of u deel wilt nemen in de middag of in de avond. Na aanmelding ontvangt u meer informatie.

DTZ logo low