banner

Vacature: Service monteur buitendienst bij Savona Oisterwijk


Savona houdt zich sinds 1968 bezig met ontwikkeling, productie en service van de Savona hogedruk “SelfCarwash” autowasinstallaties, ook wel wasboxen genoemd.

Savona wordt gekenmerkt door haar hoge mate aan innovatie en specialisatie. Bovendien mag Savona zich marktleider noemen in haar branche. Het klantenbestand bestaat uit onder meer tankstations, carwashbedrijven en autobedrijven die in Nederland, België en Luxemburg zijn gevestigd.

Taakomschrijving

Als service monteur buitendienst ben je dagelijks bij de bestaande klanten bezig met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de wasboxen. De techniek die je in de praktijk tegenkomt: hogedrukpompen, waterbehandelingssystemen, betalingssystemen, besturingstechniek, chemie-doseersystemen en onderhoud aan allerlei bijbehorende accessoires, zoals stofzuigers. Dit maakt het totaalpakket van werkzaamheden heel afwisselend en mede door voortdurende innovatie zeeruitdagend. Na een interne inwerkperiode staat een goed uitgeruste servicewagen ter beschikking met moderne hulp- en communicatiemiddelen.

Opleidingsniveau

Je vooropleiding bestaat uit minimaal een VMBO 2-niveau. Daarnaast heb je aantoonbaar ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie of heb je raakvlakken met elektrotechniek of waterbehandeling.

Profielschets

Je bent gedreven en in staat om zelfstandig te werken. Een nieuwsgierige persoonlijkheid is een pré. Daarnaast heb je een klantgerichte instelling en ben je flexibel ingesteld. (Geen 8 tot 5 mentaliteit)

Wij bieden

Een fulltime baan van 40 uur. De werkomgeving bestaat uit een klein team waarin volop mogelijkheden bestaan voor eigen initiatieven. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden, wordt hier op gepaste wijze aandacht aan besteed.

Solliciteren

Ben jij die gedreven persoon waar wij naar op zoek zijn? Zie jij jezelf wel passen binnen deze profielschets en werkomgeving? Twijfel niet en solliciteer door je motivatie en CV per mail te richten aan Diana Kors (diana@savona.nl).

Savona Carwash

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low