anytime

Soep en stamppot met een Opkikker in Oisterwijk


‘Bedankt lieve mensen!’ Heerlijk om te horen, daar doen ze het voor. Deze week met soep en stamppot. 

 

Een bedankt kaartje van een van de ontvangende ouderen.

Vorige week Brownies&Downies, deze was de beurt aan de koks en medewerkers van Vuur&Vlam. Met de actie O’pkikker komen de vrijwilligers en horecamedewerkers aan huis. Sinds corona de mensen aan huis klampt, staat eenzaamheid op de loer.

Vuur&Vlam, in de persoon van Gijs Verkuijl, bracht deze week een gezellig contactmomentje, en naar keuze diverse soepen en stamppotten, met speklap, gehaktbal en andere lekker lapjes. Aan de deelnemende gasten vraagt de organisatie een kleine bijdrage voor de onkosten; voor minima is een passende regeling getroffen. Het gaat hier uiteraard niet alleen om de maaltijden, maar ook om een praatje, is er iets nodig? Dat doet O’pkikker niet alleen, maar juist zoveel mogelijk samen met andere organisaties en bedrijven.

Vuur&Vlam bezorger Gijs Verkuijl

Help mee!

Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact op via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of 06-51766018. Voor financiële steun is uw bijdrage welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.

 

Durf te Zorgen
Zorgt u? Of zorgt er iemand voor u? Leuke en nuttige voorbeelden zijn van harte welkom. Boodschappen, gras maaien, een spelletje, praatje aan de deur… Mail uw korte uitleg, ervaring of dankwoord samen met een rechtenvrije foto naar dtz@oisterwijknieuws.nl

DTZ logo low