baderie

Sinterklaas maakt kinderen van minima blij


Stichting “Oh kom maar eens kijken” helpt Sinterklaas!

Sinterklaas komt aan op station Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Nog even en de Sint is weer in het land. De stichting “Oh kom maar eens kijken” gaat ook dit jaar de Sint weer helpen. Vorig jaar hebben ze samen met Sint Nicolaas 66 kinderen blij gemaakt met het cadeau dat ze zelf hebben gevraagd. Dat willen ze dit jaar weer graag doen.

De stichting vindt het belangrijk dat kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar op 5 december een goed gevulde schoen krijgen, ook als de omstandigheden thuis dat financieel lastig maken. Juist deze kinderen willen zij helpen. ’Wij hopen dan ook dat de mensen waar het om gaat zich aanmelden. Het belangrijkste is dat de verlanglijstjes bij ons komen. De stichting zorgt voor de cadeautjes zodat die, in overleg met de ouders en wellicht met de hulp van de pieten, ook in de schoenen van deze kinderen komen.’

Je kunt je aanmelden via de website www.ohkommaareenskijken.com Ook kun je andere mensen aanmelden waarvan jij vindt dat zij dit nodig hebben. De stichting is afhankelijk van donaties en ze zijn hun donateurs zeer dankbaar. Jij kunt dit doel ook steunen door een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL46 RABO 01362 66 282 t.n.v. St. Oh kom maar eens kijken.

DTZ logo low