bosch car service

OZC’57 Oisterwijk gaat kopje onder!


Anders dan de kop doet vermoeden, gaat het goed met Oisterwijkse ZwemClub OZC’57, het is dan ook letterlijk, bij OZC’57 gaat u kopje onder.

Het was gedurende de overgangsfase van sluiting sportcomplex de Leye en heropening van het nieuwe sportcomplex Den Donk even moeilijk. OZC’57 zag het ledenaantal terug lopen met als gevolg een verandering van aanbod.

Snorkelen met OZC’57 in Oisterwijk

Nu 1 jaar later, gaat het echter weer goed, zo goed dat zij zelfs ondanks alle corona beperkingen er in slagen om hun aanbod van zwemactiviteiten wederom uit te breiden! Was er al vernieuwing bij OZC’57 in de vorm van aqua-bootcamp, nu zetten we een andere activiteit in de schijnwerpers: Snorkelen! Snorkelen is een goede voorbereiding op een mogelijk duik-brevet. De oefeningen die je onder water doet leren je rustig te blijven. Je oefent bijvoorbeeld onder water knopen te leggen tijdens het zwemmen of zwemmen door krappe openingen. Of je leert hoe je snorkelspullen in het water aan moet doen of meeneemt naar de kant mocht iets kapot zijn gegaan.

Ben je zwemvaardig en wil je weten wat er zoal onder water te beleven is, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om vanaf maandag 26 oktober om 18:15 uur dat op een veilige manier te leren. Wil je sportief bezig zijn, kom dan zeker kijken op maandag-, woensdag- of donderdagavond in zwembad Den Donk. Dit zijn de avonden waarop de verschillende trainingen worden gegeven. OZC’57 wil voorzien in een sportief aanbod voor elke leeftijdscategorie van jong tot oud, en is al meer dan 60 jaar een zwemclub gedragen door vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers zijn overigens meer dan welkom!