banner

Opkikker komt in Oisterwijk opnieuw in actie met #aandachtvoorelkaar


De coronacrisis raakt ons allemaal. We kunnen niet meer gewoon werken, niet zomaar afspreken met familie en vrienden, winkelen, sporten of uitgaan. We hebben op een andere manier contact en dat is voor veel mensen moeilijk. Help elkaar in deze tijd en heb geduld met anderen. Want we hebben elkaar nodig om dit vol te houden.

Maak een tekening, hang hem aan de deur, dat is al een O’pkikker!

Stichting Sociaal Huis Oisterwijk gaat, met de ondersteuning van Sociaal Ondernemers en samenwerkende organisaties, de ondersteuning van de meest kwetsbare inwoners binnen de gemeente Oisterwijk weer oppakken met inzet van de inmiddels bekende “O’pkikker voor de medemens”. Steun elkaar. #aandachtvoorelkaar is een nieuwe, landelijke actie die je helpt en inspireert iets voor een ander te doen. Een kaartje mailtje, even een praatje, of een boodschap doen.

Lees op deze pagina (klik hier) meer mogelijkheden om hulp te vragen en te bieden. En doe mee met #aandachtvoorelkaar en kijk wat jij in je omgeving voor anderen kunt betekenen. Steun ondernemers, ouderen of juist de jongeren in je buurt.

Help mee!

Oisterwijk is een welvarende gemeente, maar kent ook groepen inwoners die het moeilijker hebben. Sociaal Huis Oisterwijk staat op voor alle inwoners van de gemeente en verbindt sociaal ondernemers met als doel iedereen op een betekenisvolle wijze deel te laten nemen aan onze samenleving. Sociaal Huis Oisterwijk is een samenwerkingsverband opgezet door Mentorhulp Oisterwijk, Dementie Coöperatie Oisterwijk in samenwerking met De Ronde Tafel Oisterwijk en Kringloopwinkel Re-Use. De samenwerkingspartners van Sociaal Huis Oisterwijk organiseren veel activiteiten met en voor de inwoners van onze gemeente. Wilt u ook een bijdrage leveren? Neem contact op via info@sociaalhuisoisterwijk.nl of 06-51766018. Voor financiële steun is u bijdrage welkom op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. Stichting Sociaal Huis Oisterwijk.