anytime

Opbrengst Grote Online TV Show gaat naar Park Ruijbosch Haaren


Park Ruijbosch is blij verrast met de toezegging van de opbrengst van de bingo die gespeeld gaat worden tijdens De Grote Online TV Show van komende zaterdag 3 oktober.

De kerk vanuit Park Ruijbosch in Haaren (Foto: Iris de Groot)

Na het grote succes van de welbekende bingo’s begin dit jaar, wordt er zaterdag opnieuw bingo gespeeld. Het is één van de spellen tijdens De (eerste) Online TV Show in Haaren. De Rebirth-organisatie heeft de werkgroep Park Ruijbosch benaderd en bood aan om de opbrengst van deze bingo te schenken aan het Park.

Het belooft 3 oktober een groot spektakel te worden, alles in het jasje van een heuse spelshow! Via de spelkaart speel je mee met allerlei leuke spellen, zoals woordpuzzels, muziekspellen & natuurlijk mag een klein ouderwets potje bingo niet ontbreken! Naast de spelkaart volgen deze avond een aantal  quizzen. Naast al deze gezelligheid zijn er bergen met prijzen te winnen & iedereen maakt kans!

Wie mee wil spelen kan vóór zaterdag 20.00 uur een deelnamekaart bestellen via de ticketshop, of aankopen bij ’t Gemak of Albert Heijn.