koopzondag

Ook Tiliander Oisterwijk moet terug in aantal bezoekers


Bij 600 of meer zitplaatsen krijgen theaters in Brabant ontheffing, maar voor wie minder stoelen heeft is het weer afzien.

Heel Holland Lacht (Foto: Erik van der Burgt).

Tiliander en Den Boogaard mogen vanaf deze week niet meer dan 30 personen in hun zaal toelaten; ander theaters in Brabant krijgen ontheffing; Omroep Brabant noemde het total chaos. Voor de filmvoorstellingen jammer, maar die kunnen doorgang vinden. Voor de theatervoorstellingen is het ondoenlijk. ‘Helaas is door de nieuwe maatregel, maar 30 bezoekers per zaal, de voorstelling Heel Holland Lacht van 4 oktober geannuleerd. We hebben deze verzet naar 22 november,’ zo laat de woordvoerder van ons culturele centrum weten. Bibliotheek en horeca blijven uiteraard wel open, met ook daar de nodige beperking.

Ondertussen kregen we ook een mooie film van LOVO; een interview met de nieuwe directeur van beide cultuurcentra: